изпрати новина

Властта трябва да трепери пред народа!

Властта трябва да трепери пред народа!Писна ми, омръзна ми, да си мълча в тази мутренска държава.

Една българка, една майка, един нормален човек. Майка на две прекрасни деца, които се нуждаят от нея, да може да задоволи ежедневните им потребности и да подсигури тяхното бъдеще. Да си образован, знаещ, непрекъснато следящ за добрия пример и възпитанието, което даваш на децата си не е приоритет в тази държава. Приоритет е на тези, които крадат и нараняват.

Моля се някой ден в тази държава да съществува нормален начин на живот за нормалните хора. Искам един ден за децата си в тази наша майка България да имат правото да изразяват гражданската си позиция без страх, че ще ги изгонят от работа, че ще ги заплашват или ще ги поставят на колене. Аз знам, че ако има достатъчно смели и истински българи да се опълчат на системата, която ни убива всеки ден тя няма да може да ни смачка поединично.

Моля се един ден да има гражданско общество, което да обърне нещата и вместо народът да трепери от властта, властта да трепери пред народа, защото така е правилно, така е редно и така трябва да бъде! Аз няма да се предам, няма да се моля за помощ, няма да предам и принципите си, пред каквито и още трудности да се изправя, ще се боря в името на българските деца! Ще се боря те да живеят спокойно в собствената си родина и никога да не изпитват болката и унижението, заради някой, който в момента властва, а утре няма да го има! Тези, които искат всичко само за себе си и техните семейства, а другите ги правят нищожества!

България ще я има, защото нашите деца са бъдещето на тази страна, ще я има защото ние българите, които милеем за род и родина сме живи и ще се борим със зъби и нокти за това. Ще се борим за промяна в системата, която ни убива всеки ден! Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко безчовечно или унижаващо отношение!

Вие, властимащите, накарахте нашите майки, бащи и деца да напуснат родината си и да оставят семействата си, за да бъдат роби в чужди страни. Защо? Защото не сте кадърни да направите живота в България нормален за живеене. Защото работите само за вашите семейства и за вашите интереси и българският народ страда от това. Защо се гаврите с народа си? Защо унищожавате поминъка на народа си? Защо съсипвате здравето на народа си? Защо съсипвате образованието на нашите деца? Защо лъжете и съсипвате живота на хората в неравностойно положение! Защо българската майка получава 40 лв. детски добавки, когато в европейските страни минимумът е 150 евро? Защо в България  минималната работна заплата е 510 лв? Защо нашите майки и бащи получават 90 евро пенсия?

Защо, г-н Борисов, нали сме в Европа? Каква европейска държава е България с всичко това? Вие, г-н Борисов, и Вашето правителство налагате геноцид върху българския народ с тази Ваша политика и система, която ни убива всеки ден! 10 години Вие и Вашето правителство доведохте българския народ до просешка тояга! Това ли е политиката на това министерство? Това ли е бъдещето на България? Вие, г-н Борисов, и Вашето правителство погребвате България! Вие сте смешни и правите и хората на смешници, но ние не се смятаме за такива, защото народът ви е избрал и вие имахте дълг към него, а този дълг не се изпълнява. Затова ще има протести пред прозорците на МС от българския народ! Защото народът ви беше гласувал доверие, а вие нищо не направихте за него! И затова ще дойде време, в което милионният български народ ще смъкне доверието към вас и ще трябва да си подадете сами оставките, без да се налага народът да ви се моли за това! / novaalternativa.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи