изпрати новина

НОВА АЛТЕРНАТИВА няма да участва в шоуто, наречено „Избори 2017“

НОВА АЛТЕРНАТИВА няма да участва в шоуто, наречено „Избори 2017“Уважаеми колеги,

Уважаеми симпатизанти на ПП „ Нова алтернатива “,

Днес се обръщаме към Вас по повод предстоящите избори за народни представители, насрочени за 26 март 2017г.

 

След проведено събрание на Политическия съвет на ПП „Нова алтернатива“, на което основна тема бе настоящата политическа ситуация и евентуалното участие на партията в бъдещите парламентарни избори, бе взето следното Решение:

 

ПП „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ няма да участва в изборите за народни представители, насрочени за 26 март 2017г.

 

Основният мотив за горното решение е:

 

ПП „Нова алтернатива“ изповядва патриотично-либерални ценности. От самото ѝ учредяване до сега партията си поставя като приоритет да участва във формирането на ново разумно, почтено и последователно управление в полза на всички граждани. Именно в преследване на тази цел, ПП „Нова алтернатива“ подкрепи въпросите от проведения Референдум на 06 ноември 2016г. и застана заедно с мнозинството български избиратели зад желанието за промяна на избирателната система в България.

За съжаление, гласът на народа бе пренебрегнат от доскоро управляващото правителство на ПП ГЕРБ и това желание не придоби задължителна форма.

Колелото на политическия живот продължи своя начертан ход по старому и предстоящите избори за народни представители се появиха като ярък образец за незачитане желанието на народа от властимащите.

ПП „Нова алтернатива“ не може да бъде съпричастна с това потъпкване на демократичността в България и за това няма да участва в шоуто, наречено „Избори 2017“, чиято единствена цел и резултат ще бъдат да затвърди мястото на партиите от статуквото в българския парламент.

ПП „Нова алтернатива“ ще продължи да използва всички налични законови методи извън светлините на предизборната кампания, за да постигне целта си, а именно постигане на истинска парламентарна демокрация и гарантиране на шансовете на индивида и върховенство на реда и правото в обществото ни.

 

С уважение,

Политическият съвет

ПП „Нова алтернатива“

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи