изпрати новина

ПП „Нова алтернатива“ подкрепя кандидатурата на ген. Румен Радев за президент

ПП „Нова алтернатива“ подкрепя кандидатурата на ген. Румен Радев за президентУважаеми приятели на ПП „Нова алтернатива“,

След по-малко от една седмица ни предстои да направим важен избор за Родината – да изберем личността на Президента, който да води България през следващите пет години.

Днешната ситуация в страната ни и извън нея налага потребността от лидер на нацията ни, от президент, който не само да притежава качествата да балансира динамичните връзки между властите вътре в България, но и президент, който да бъде успешен посланник и защитник на националните ни интереси в сложните международни дипломатически отношения.

Политическа партия „Нова алтернатива“ и аз, в качеството си на неин лидер, през последните няколко седмици имахме достатъчно възможности да анализираме различните конкуренти в предстоящите избори за президент, техните цели и задачите.

Сред всичките 21 кандидата за нелекия президентски пост впечатление ни направи кандидатурата на ген. Румен Радев – един доказал се професионалист, със сила на волята да постига успехи, благодарение на личните си качества и положените усилията. Той е мислещ човек, притежаващ пластичността на духа да овладява критични ситуации, същевременно, и с познанията, които да покажат най-правилния избор от всяка ситуация. В негово лице ние откриваме успешната алтернатива за президент.

Днес се обръщам към всички наши приятели и симпатизанти, за да изкажа подкрепата на цялото политическо ръководство на ПП „Нова алтернатива“ , както и лично моята подкрепа, за ген. Румен Радев и неговата кампания в изборите за президент. Призоваваме нашите сподвижници да гласуват с номер 13 на предстоящите избори!

С уважение,

Николай Цонев,

Председател на ПП „Нова алтернатива“
Източник: novaalternativa.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи