изпрати новина

ПП „Нова алтернатива“ с трите „ДА“ на референдума

ПП „Нова алтернатива“ с трите „ДА“ на референдумаУважаеми колеги и приятели, във връзка с регистрацията на ПП „Нова алтернатива“ за участие в информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016г. и с взето решение на политическия съвет на партията, искаме да Ви уведомим, че ПАРТИЯ „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПОЛАГАЕМИТЕ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВАТА, В РАЗМЕР НА 40 000 ЛВ, ОТПУСНАТИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА АГИТАЦИОННАТА КАМПАНИЯ.

Причината за нашия отказ е съмнението, породило се в обществеността ни, относно учудващо високия брой одобрени участници в референдума – инициативни комитети и партии, и целевото разходване на държавни средства от тях.

Партия „Нова алтернатива“ не желае да участва в установяването на подозрителна практика за изразходване на държавни средства и приканва останалите участници – инициативни комитети и партии, да последват нашия пример!

ПП „Нова алтернатива” използваме случаят да се обърнем към всички членове и симпатизанти, към всички наши приятели и съмишленици, който ще гласуват на референдумът! Напомняме, че ПП „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ подкрепя отговор „ДА“ и на трите въпроса.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

One comment

  1. That’s more than seisebln! That’s a great post!