„Дясна алтернатива за България” се обявява в подкрепа нa Референдума

„Дясна алтернатива за България” се обявява в подкрепа нa РеферендумаГражданска платформа „Дясна алтернатива за България” се обявява в подкрепа на инициативата на президентската институция за насрочване на референдум за промяна в изборното законодателство.

За всички е ясно, че сред българските граждани има завишени очаквания да се направят сериозни промени в изборния кодекс като въвеждането на задължително гласуване, електронно гласуване и избор на мажоритарни кандидати. Подкрепяме провеждането на референдум като демократичен инструмент, чрез който гражданите имат шанс да принудят парламентарно представените партии да изпълнят това решение като въведат необходимите законодателни промени и административни реформи.

Смятаме за твърде закъсняла одобрителната позиция на ГЕРБ и РЗС, които имаха реалната възможност по време на своето управление да въведат всички тези промени, които сега така активно подкрепят. Въпреки това подкрепя идеята за обединение на всички десни формации за защита на национална кауза, каквото е въвеждането на сериозни промени в Изборния кодекс.

Източник: novaalternativa.bg/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Криворазбраната окупация

Криворазбраната окупация

Изглежда широката интерпретация на окупацията на СУ измества обществения фокус и разбиране в неправилна посока. …

One comment

  1. tessings, te dije alguna vez que realmente sos la ONE???????me hacés reir mucho!!!tenés una manera de ser y una forma de escribir que realmente me praADco…..ENVIoIv!!!!