ЕДИН БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ПОВЕДЕ В КЛАСАЦИЯ

ЕДИН БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ПОВЕДЕ В КЛАСАЦИЯ

Вижте кой е офицерът на който се довериха хората !

Това Николай Цонев:
Завършил е Висшето народно военноартилерийско училище в Шумен със специалност „Радиоелектроника” и Военната академия „Василевски” в Киев, УНСС със специалност „Счетоводство и контрол” и СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Философия”. Доктор е по маркетинг.

Специализирал е в Института по общественост и политика – Холандия, Федералната академия за публична администрация – Берлин, Немския университет за административни науки – Шпаер, Висшата административна школа в Рим.
От 1978 до 1992 г. е бил офицер в Българската армия. След като е освободен от кадрова служба, 7 години работи в частния сектор.

През 1999 г. е назначен за директор на дирекция „Управление на доставките” в МО, след това става съветник на министъра на отбраната Николай Свинаров.
От 2002 г. до момента на избирането му за министър е изпълнителен директор на ИА „Социални дейности на Министерството на отбраната”.

Два пъти е награждаван с поименно лично оръжие от министъра на отбраната. През 2007 г. е избран за президент на CLIMS (Комитет за връзка между социалните структури на военните министерства на НАТО).

На 24 април 2008 г. е избран за министър на отбраната на България !
Владее няколко езика !
Понастоящем е лидер на Партия „Нова Алтернатива“ и се занимава с обществено полезна дейност !

Вижте кой е офицерът на който се довериха хората ! Това Николай Цонев: Завършил е Висшето народно военноартилерийско училище в Шумен със специалност „Радиоелектроника” и Военната академия „Василевски” в Киев, УНСС със специалност „Счетоводство и контрол” и СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Философия”. Доктор е по маркетинг. Специализирал е в Института по общественост и политика – Холандия, Федералната академия за публична администрация – Берлин, Немския университет за административни науки – Шпаер, Висшата административна школа в Рим. От 1978 до 1992 г. е бил офицер в Българската армия. След като е освободен от кадрова служба, 7 години работи в частния сектор. През 1999 г. е назначен за директор на дирекция „Управление на доставките” в МО, след това става съветник на министъра на отбраната Николай Свинаров. От 2002 г. до момента на избирането му за министър е изпълнителен директор на ИА „Социални дейности на Министерството на отбраната”. Два пъти е награждаван с поименно лично оръжие от министъра на отбраната. През 2007 г. е избран за президент на CLIMS (Комитет за връзка между социалните структури на военните министерства на НАТО). На 24 април 2008 г. е избран за министър на отбраната на България ! Владее няколко езика ! Понастоящем е лидер на Партия „Нова Алтернатива“ и се занимава с обществено полезна дейност ! Николай Цонев Николай Цонев Николай Цонев поведе в една класация в анкета на patrioti.net за което съобщиха от bulnews.info - ВИЖТЕ КОИ ПОЛИТИЦИ ИЗПРЕВАРИ НИКОЛАЙ ЦОНЕВ! Ние от WARS.BG, порталът с военна насоченост, се чувстваме горди от успехите на всеки един български офицер или войник ! Българската армия е произвела много качествени хора, но за жалост се управлява от хора без ценз и умения от партийни назначения, от хора без управленски опит ! Според нас WARS.BG именно такива хора трябва да бъдат в управленските редици на властта, хора, които знаят какво е чест и достойнство, хора, които милеят за България и Българската армия, хора патриоти по дух, а не на приказки ! Хора с нужната подготовка и управленски опит, хора на които хората имат доверие! На въпросът русофил ли сте или русофоб, Николай Цонев отговаря - българофил в едно интервю! България има нужда от Българофили повече от всякога!
Николай Цонев

Николай Цонев поведе в една класация в анкета на patrioti.net за което съобщиха от bulnews.info – ВИЖТЕ КОИ ПОЛИТИЦИ ИЗПРЕВАРИ НИКОЛАЙ ЦОНЕВ!

Ние от WARS.BG, порталът с военна насоченост, се чувстваме горди от успехите на всеки един български офицер или войник !
Българската армия е произвела много качествени хора, но за жалост се управлява от хора без ценз и умения от партийни назначения, от хора без управленски опит !

Според нас WARS.BG именно такива хора трябва да бъдат в управленските редици на властта, хора, които знаят какво е чест и достойнство, хора, които милеят за България и Българската армия, хора патриоти по дух, а не на приказки !
Хора с нужната подготовка и управленски опит, хора на които хората имат доверие!

На въпросът русофил ли сте или русофоб, Николай Цонев отговаря – българофил в едно интервю!

България има нужда от Българофили повече от всякога!
Източник: wars.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Статуквото се стъписа – не очакваше в ИТН да има хора, които не приемат бележки, …