Николай Цонев и ПП „Нова алтернатива“ с личен пример

Николай Цонев и ПП „Нова алтернатива“ с личен пример

Николай Цонев, лидер на ПП „Нова алтернатива“ с личен пример как обществено полезната дейност с грижа за обществото не трябва да бъде за пари !

От ПП „Нова алтернатива“ публикуваха съобщение на стената на страницата си във Фейсбук.

Публикуваме цялото обръщение без редакторска намеса:

Уважаеми колеги и приятели, Във връзка с регистрацията на ПП „Нова алтернатива“ за участие в информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016г. и с взето решение на политическия съвет на партията, искаме да Ви уведомим, че

ПАРТИЯ „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПОЛАГАЕМИТЕ ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВАТА, В РАЗМЕР НА 40 000 ЛВ, ОТПУСНАТИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА АГИТАЦИОННАТА КАМПАНИЯ.

Причината за нашия отказ е съмнението, породило се в обществеността ни, относно учудващо високия брой одобрени участници в Референдума – инициативни комитети и партии, и целевото разходване на държавни средства от тях.
Партия „Нова алтернатива“ не желае да участва в установяването на подозрителна практика за изразходване на държавни средства и приканва останалите участници – инициативни комитети и партии, да последват нашия пример!

Николай Цонев, Председател на ПП „Нова алтернатива“

 Николай Цонев и ПП „Нова алтернатива“ с личен пример

Ние от bulnews.info ще направим и следният коментар по темата, че чест им прави !
А дали Николай Цонев не хвърли ръкавицата на предизвикателството в лицето и на останалите инициативни комитети да последват примерът на инициативният комитет на „Нова алтернатива“ ?

Колко ще последват примерът им ?

Ние от bulnews.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).
Източник: bulnews.info/

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Статуквото се стъписа – не очакваше в ИТН да има хора, които не приемат бележки, …