Румен Радев никога не е целувал ръката на Ахмед Доган. Не я целуна и сега. А Борисов е, направи го и днес.

Румен Радев никога не е целувал ръката на Ахмед Доган. Не я целуна и сега. А Борисов е, направи го и днес.Началника на НСО бил разпоредил на МВР, военните и ДАНС да осигурят периметът около летния сарай на Доган. Премиерът Борисов на брифинг се оправда, че това е конспирация на Радев, а шефът на НСО бил назначен от президента.

Но службите са под командването на Бойко Борисов, а не под началството на ген. Красимир Станчев.

Президентът Радев реагира мигновено, като поиска оставката на Станчев, а премиерът Бориов – да видим дали страхът му от Пеевски и Доган е по-силен от този от народа, за да осигури забрана за достъп по суша и вода до бреговата ивица и плажа в близост до летния сарай на Ахмед Доган?

Видно е кой на кого слугува и кой от кого е избран. Единият е от българския народ, а другият – от Статуквото, от Мафията, от Задкулисието, от криминалите, от контролирания вот, от платения вот, от страха на чиновниците от уволнение. Веднъж целунал ръка – целувач на ръце за цял живот.

Затова единият ще бъде изхвърлен от властта с народния гняв. Защото мястото му не е там, а на улицата или в затвора, откъде е започнала „кариерата“ му. Като шофьор и пазач на „трибуквените“ коли, до мутра-рекетьор, автоджамбазин, търговец на амфетамини и производител на контрабандни цигари.

Мафиотско-олигархичният модел на корупционно управление на България ще бъде заменен от върховенството на закона, сводата на медиите и конкурентната икономическа среда тогава, когато държавата ни бъде освободена от Октопода и неговите пипала във всички власти и институции. Те имат имена и всички ние ги знаем.

МОМЕНТЪТ НАСТЪПИ: ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!

ВСИЧКИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ПОДКРЕПА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ РЕД В ДЪРЖАВАТА: СЕГА! / novaalternativa.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Ние подкрепяме Румен Радев и "Има такъв народ"!

Ние подкрепяме Румен Радев и „Има такъв народ“!

Скъпи приятели и симпатизанти, вие ни познавате и се досещате, че ще проявим нашата принципност …