Изпълнителен съвет на партията

КАМЕЛИЯ СТОЯНОВА НЕЙКОВА – заместник-председател на ПП Нова алтернатива. Родена е през 1969 година, семейна с две деца. Заместник-министър на отбраната в периода 2008-2009 г. Завършила е право в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Има и професионална квалификация „Регионалистика и Европейска интеграция“. Притежава над 20-годишен опит като експерт в областта на административното право и изборното законодателство, събирането на публични вземания и в държавната администрация. Била е юрисконсулт на Териториалното поделение на НОИ в гр. Русе и директор на РД на Агенцията за държавни вземания. В ТД на НАП гр. София ръководи отдел „Принудително изпълнение“. Била е член на Централната избирателна комисия и е участвала като експерт във Временната парламентарна комисия на 41-во Народно събрание за подготовка на Изборен кодекс.

ЛЮБОМИР МАЛОСЕЛСКИ – е най-младият член на политическия съвет. Той изразява и защитава интересите на младите и активни българи. Роден е през 1985 г. Завършил е математическа гизназия, след това Техническия университет в София специалност „Стопанско управление“. Магистър със специалност „Финанси“ и следдипломна квалификация „Право“  от УНСС.

НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ЦОНЕВ – председател на ПП Нова Алтернатива. Роден е 1956г., семеен с две деца. Министър на отбраната в периода 2008-2009 г. Има висше инженерно и военно образование от ВНВАУ „Г. Димитров“ – Шумен и от Военната академия за противовъздушна отбрана “А. М. Василевски“ в Киев. Магистър по икономика в УНСС и по философия в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Доктор по маркетинг в УНСС и дългогодишен преподавател в катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“. Има следдипломни и професионални квалификации в Институт по общественост и политика в Холандия, Висша административна школа в Рим, Немски университет за административни науки Шпайер, Федерална академия по публична администрация Берлин и др.

ТЕОДОР ДИМИТРОВ ОДРИНСКИ – инженер и икономист. Роден през 1969 г. Магистър от Националния военен университет „Васил Левски“ в гр. Велико Търново, със следдипломна квалификации от УНСС „Управление на европейски проекти“. С богат професионален опит в сферата на управлението на привлечен капитал. Докторант в Института по история при Българска академия на науките в областта на военната история. Независим експерт за оценка на тежки бронирани машини. Председател на УС на Център за изследване на мира. Секретар на Комитета на випускниците на Националния военен университет.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари