Николай Цонев: Лечков е с перспективно мислене, заслужава да е кмет

Николай Цонев: Лечков е с перспективно мислене, заслужава да е кметПредседателят на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев обяви при посещението си в Сливен, че за него е огромна чест да се върне отново в града, където е създадена първата организация на „Нова алтернатива” в страната.

„Сливен за нас е важен град и смятаме, че му трябва промяна и рестарт”, каза Цонев. Той поясни, че застава зад Лечков, защото това е избор на местната организация, а със своята работа е доказал, че знае как да управлява общината.

„Начинът, по който е управлявал той и начинът, по който управляват колегите му в следващите два мандата, показват на сливналии, кой е бил по-добър. Лечков е с перспективно мислене и много от нещата, които е заложил в неговите два мандата, се реализират сега”, каза Николай Цонев.

Председателят на Нова алтернатива Николай Цонев пристигна в Сливен за представянето на кандидат-кмета на партията Йордан Лечков с номер 22 в бюлетината.

 Чуйте:

 „Благодаря за подкрепата на ПП „Нова алтернатива“, надявам се да работим заедно в Сливен. Странно е , че по време на предизборната кампанията се бяга от дебати, а при единственият проведен в града, става ясно, кой, колко разбира. Ролята на общината е социална, за да се случват нещата не само в града, но и в селата”, заяви Йордан Лечков кандидат за кмет на Сливен от „Нова алтернатива”.

Той обяви, че рестартът ще започне от там, където е оставил града – работеща администрация, която подготви всички проекти, които сега се реализират.

Чуйте:

Лечков прогнозира, че ще се яви на балотаж, а Николай Цонев предпочита негов опонент да бъде кандидата на ГЕРБ.

Председателят на ПП „Нова алтернатива“ обяви и виждането си за политическата обстановка в страната. В звуковия файл чуйте, какво той сподели. / novaalternativa.bg

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Николай Цонев: Лечков е с перспективно мислене, заслужава да е кмет

Председателят на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев подкрепи кандидата за кмет на община Сливен Йордан Лечков

Председателят на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев подкрепи кандидата за кмет на община Сливен Йордан …