НОВА АЛТЕРНАТИВА КАНИ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЧНА ЗАВИСИМОСТ

НОВА АЛТЕРНАТИВА КАНИ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ НА ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЧНА ЗАВИСИМОСТНа 18 октомври/петък/ кандидата за кмет Валери Смиленов, издигнат от партия Нова Алтернатива, отправи покана към всички претенденти за кметския стол да се тестват за зависимости от наркотични вещества. Първите тестове ще бъдат направени в 8.30ч. сутринта.

За точността на резултатите са ангажирани професионалистите от медико-диагностичната лаборатория „Унидиамед“ в Благоевград / ул. „Мара Бунева“№4/.

„Дълбоко съм убеден,  че ние като кандидати за кмет на община Благоевград и потенциални бъдещи кметове трябва да бъдем стабилни и уравновесени хора, неподвластни на влияние от наркотици и наркотични вещества.

Нашето психо-физиологично състояние трябва да изключва състояния на блаженство и еуфория и редуциране на агресия и тревожност под влияние на наркотични вещества. Убеден съм, че община Благоевград има силна потребност от трезво и разумно мислещ кмет “, казва в писмото си до останалите претенденти Валери Смиленов от Нова Алтернатива.

Според него избирателя е редно да знае дали кандидата, за който ще даде своя глас има наркотична или друг вид зависимост.

Статистиката сочи, че изключително рискова група за наркотична зависимост са популярни лица, които формират общественото мнение и заемат важни държавни постове.

Обикновено политиците посягат към наркотици и стимулиращи средства преди да се представят пред съответна аудитория. Мотивът им е, че това им помага да мислят по-бързо, да изглеждат бодри и да се представят по-добре пред избирателя.

За разлика от страните със стара демокрация, където не е изключение известни хора да признават за проблемите си с дрогата, у нас всички отричат на живот и смърт.

За Валери Смиленов по образование е магистър по Педагогика и магистър Публична администрация. Повече от 20 години е бил директор на XI ОУ „Христо Ботев“ в Благоевград. От 2007г. активно се занимава с политическа дейност. Бил е Областен управител на област Благоевград за периода от 2009г. до 2011г.

През 2013г-2015г. заема поста заместник-кмет по хуманитарните дейности в Община Благоевград. 2015г.-2019г. е общински съветник от квотата на ПП Зелена партия.

За предстоящите местни избори Валери Смиленов е издигнат за кандидат-кмет от партия Нова Алтернатива.

За допълнителна информация:

Г-н Кирил Атанасов

Моб: 0897820858 /  novaalternativa.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Ние подкрепяме Румен Радев и "Има такъв народ"!

Ние подкрепяме Румен Радев и „Има такъв народ“!

Скъпи приятели и симпатизанти, вие ни познавате и се досещате, че ще проявим нашата принципност …