Петър Балтов, кандидат за общински съветник: Не давам празни обещания

Петър Балтов, кандидат за общински съветник: Не давам празни обещанияПетър Балтов, кандидат за общински съветник в Сливен от Нова алтернатива /номер 22, преференция 107/, продължава срещите си с граждани от началото на предизборната кампания.

В разговорите бяха обсъдени някои от най-наболелите проблеми на общината и възможностите за тяхното решаване.

„Сред хората в Сливен и Сливенско има едно всеобщо чувство на неудовлетвореност и липса на справедливост на местно ниво. Повечето са на мнение, че не се прави достатъчно и че е възможно да се постигне повече с наличните ресурси и възможности.

Нашият град и общината го заслужават. Администрацията и общинският съвет трябва да са по-активни и да наложат ясни и категорични правила, които да важат за всички.

Срещам голяма подкрепа и, макар да нямам опит в политиката, виждам, че хората ми вярват. А може би и именно заради това. И защото не давам празни обещания, за разлика от много други кандидати.

Останах приятно изненадан, че много мои познати, дори такива, с които не бях се чувал и виждал с години, ме потърсиха сами, когато разбраха, че се кандидатирам за съветник. Предлагат ми да станат мои застъпници. Тази подкрепа ме радва, но и ме задължава да работя за хората на Сливен“ – коментира Петър Балтов, кандидат за общински съветник от Нова алтернатива /номер 22, преференция 107/.

Можете да подкрепите кандидатите на Нова алтернатива за кмет на Сливен и общински съветници с номер 22 бюлетините. За Петър Балтов, гласувайте с преференция 107. / slivenpress.bg

Пресцентър на Нова алтернатива

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Николай Цонев: Лечков е с перспективно мислене, заслужава да е кмет

Председателят на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев подкрепи кандидата за кмет на община Сливен Йордан Лечков

Председателят на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев подкрепи кандидата за кмет на община Сливен Йордан …