Петър Балтов, кандидат за общински съветник: Не давам празни обещания

Петър Балтов, кандидат за общински съветник: Не давам празни обещанияПетър Балтов, кандидат за общински съветник в Сливен от Нова алтернатива /номер 22, преференция 107/, продължава срещите си с граждани от началото на предизборната кампания.

В разговорите бяха обсъдени някои от най-наболелите проблеми на общината и възможностите за тяхното решаване.

„Сред хората в Сливен и Сливенско има едно всеобщо чувство на неудовлетвореност и липса на справедливост на местно ниво. Повечето са на мнение, че не се прави достатъчно и че е възможно да се постигне повече с наличните ресурси и възможности.

Нашият град и общината го заслужават. Администрацията и общинският съвет трябва да са по-активни и да наложат ясни и категорични правила, които да важат за всички.

Срещам голяма подкрепа и, макар да нямам опит в политиката, виждам, че хората ми вярват. А може би и именно заради това. И защото не давам празни обещания, за разлика от много други кандидати.

Останах приятно изненадан, че много мои познати, дори такива, с които не бях се чувал и виждал с години, ме потърсиха сами, когато разбраха, че се кандидатирам за съветник. Предлагат ми да станат мои застъпници. Тази подкрепа ме радва, но и ме задължава да работя за хората на Сливен“ – коментира Петър Балтов, кандидат за общински съветник от Нова алтернатива /номер 22, преференция 107/.

Можете да подкрепите кандидатите на Нова алтернатива за кмет на Сливен и общински съветници с номер 22 бюлетините. За Петър Балтов, гласувайте с преференция 107. / slivenpress.bg

Пресцентър на Нова алтернатива

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Сподели в социалните мрежи

Check Also

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Николай Цонев: Подкрепям Слави, не се поддаде на изнудване

Статуквото се стъписа – не очакваше в ИТН да има хора, които не приемат бележки, …