Видео


Има ли служебни министри в тефтерчето на Златанов?

В комисия за конфликт на интереси, оглавявана от Филип Златанов, има два регистъра – на жалбите и на наказанията, които са налагани, вследствие на разследването им. Цонев заяви, че от „Нова алтернатива“ смятат, че тези два регистъра трябва да бъдат публични.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Подслушва ли властта политически опоненти и бизнесмени? Николай Цонев гост в предаването „NEWSROOM“ по ТВ7

„Процесите от миналото Народно събрание се повтарят. Тогава бяха купувани депутатите от едни парламентарни групи. Смисълът на парламентарните групи е, че всяка група формира своя обща политика, а независимия депутат каква точно политика ще изпълнява след като той е избран с партийна бюлетина“, каза бившият министър на отбраната Николай Цонев. И добави, че ако се въведе немската избирателна система има възможност да се изберат мажоритарни депутати, които са се доказали в своята професия и среда заради личността си и работата си.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Николай Цонев Денят OnAir с В.Дремджиев 19.11.13 tvBulgariaOnAir

Николай Цонев за целите на Дясна Алтернатива за България, за вредите от ксенофобията и за чалга политмутантите.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-


Нова „Дясна алтернатива за България“

На 13 ноември се подписа Споразумение за създаване на Гражданска платформа „Дясна алтернатива за България”, между ПП „Нова алтернатива”, ПП „Движение Гергьовден”, ПП „Съюз на свободните демократи”, ПП „БДС Радикали” и Национално инициативно политическо движение „Гражданско участие в управлението на държавата”.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Младежката НОВА АЛТЕРНАТИВА запали „свещ за човечност“!

От младежката организация на НОВА АЛТЕРНАТИВА, подкрепиха инициативата срещу ксенофобията като запалиха „свещ за човечност“ на площада пред църквата „Света Неделя“ в София.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-


Младежката НОВА АЛТЕРНАТИВА срещу ксенофобията

Интервю на говорителя на младежката организация на НОВА АЛТЕРНАТИВА – Валентина Миланова относно ксенофобията

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Николай Цонев – Отказах да целуна пръстена на Кръстника

Николай Цонев при Мартин Карбовски

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Николай Цонев: НОВА АЛТЕРНАТИВА предлага разрешението на бежанската криза

НОВА АЛТЕРНАТИВА, в качеството си на организация с експертен и управленчески потенциал, предлага следното визионерско решение на проблема със сирийските бежанци

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

НОВА АЛТЕРНАТИВА организира младежки форум за предприемачество, който се проведе в пространството за споделено ползване СОХО. Лектори бяха Ивелин Молов от Volofy и Walk2Help, Велизар Стефанов от „Заедно в час“, Владимир Василев от Play For Job и Smartigraphs Образователни инфографики, Сандра Алексиева, създател на 1001 рецепти и Кайс Бармауи и Александър Динев от Kingz N Shades.
Целта на събитието беше да предостави различна алтернатива на младите в България, пред които перспективата за емиграция е съвсем реална.

Председателя на ПП „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ посети Карлово и Сопот

Председателят на партия „Нова алтернатива“ Николай Цонев и водачът на листата на партията за област Пловдив, Любомир Аргиров, посетиха Карлово.

След кратка среща в предизборния щаб г-н Цонев заедно с кандидати от листата за 17-мир област Пловдив, направиха пешеходна обиколка в централната част на града, където се срещнаха лично с гражданите на Карлово, раздавайки агитационни материали, брошури и едноименния вестник на партията. По-късно в НЧ „Иван Вазов“ – Сопот, се проведе среща с работници от ВМЗ Сопот, за проблемите на предприятието и конкретните начини за решаване, предложени от ПП „Нова Алтернатива“.

Цонев: Имаме ясна и категорична програма за съживяване на икономиката

Николай Цонев, председател на „Нова алтернатива” и представители от листата на партията в 10 МИР Кюстендил, се срещнаха с жители на Дупница. Цонев награди участници в кулинарен великденски конкурс и се срещна с представители на местния бизнес.
„Икономиката трябва да бъде шоково възстановена и имаме категорична, ясна програма за това. Ще бъде премахнат данъчния терор и репресиите”, заяви Цонев. „С номер 1 за Рестарт на България!”

Николай Цонев лично подари своето издание на „Време разделно“ на читалище „Пробуда“ в село Згориград

„Ние от „Нова алтернатива“ решихме да превърнем в традиция това да даряваме книги на малките читалища в страната. С личен пример и личен принос действаме още от създаването на нашата партия. Има малки, но важни неща, които можем да свършим и без да имаме власт.

„Нова алтернатива“ представи своята листа за Област Бургас.

На пресконференцията присъства и лидерът на партията г-н Николай Цонев. Веднага след събитието лидерът на „Нова алтернатива“ даде интервю за „Сливен прес“.

Пресконференция на НОВА АЛТЕРНАТИВА в Бургас

Николай Цонев представи програмата на партията пред присъстващите симпатизанти. Той посочи като недопустимо за една европейска държава подслушването на стотици хиляди българи, което бе разкрито преди дни. По думите му ПП „Нова алтернатива” категорично влиза в надпреварата за вота на хората, за да предотврати подобно беззаконие и превръщане на държавата в лична бащиния на самозабравили се политици.

НОВА АЛТЕРНАТИВА:“Сега сме № 1 и ще бъдем №1″

„Трябва да имаме достоверен патриотизъм. С който да дадем рестарт на нашата родина. Рестарт на България. „Нова алтернатива има, има и тя е с номер 1 в бюлетината“, призова Николай Цонев – председател на „Нова алтернатива“ и кандидат за депутат.


На гости на Николай Цонев

Николай Цонев, председател на „Нова Алтернатива“ в предаването „Преди обед“ по БТВ.

НОВА АЛТЕРНАТИВА увеличава подкрепата си с 1% през изминалия месец

Николай Цонев пред „Денят започва с Георги Любенов“:
Да се наричат новоучредените партии „малки“ е несправедливо или поне не е точно! Тогава ГЕРБ, БСП и ДПС като „големи“ не събират повече от 20-ина процента от власовете на всички избиратели би трябвало да бъдат наричани „провалените“, защото резултатите от управлението им направиха политическото представителство формално. Шансовете на НОВА АЛТЕРНАТИВА са добри, защото след роенето на протестните групи и влизането на „водачите“ в партийните листи волята на протестиращите остава неизразена в политически проект. А тази воля е за ново начало и за рестарт на политическата система.

Николай Цонев в предаването “Горещо”

Николай Цонев, председател на “Нова Алтернатива” беше гост в последното издание на телевизионното предаване “Горещо”. „Аз бях единствен, който не целунах пръстена на Кръстника (б.р. Бойко Борисов), не склоних глава и не му се помолих. Това е причината да бъда набелязан за цел”, така Цонев коментира показния публичен арест през април 2010 година.
Според председателя на “Нова Алтернатива” хората, които излязоха на улицата знаят какво искат – това е протест на глада и те имат нужда да бъдат управлявани нормално. До ескалация на напрежението у нас се стигна, тъй като истинските проблеми по време на управлението на ГЕРБ бяха оправдавани с грешки на предходното правителство.

НОВА АЛТЕРНАТИВА в ЦИК

На 19 март 2013 година Николай Цонев и Камелия Нейкова внесоха в ЦИК документите за регистрация за участие в парламентарните избори, подкрепени от 10 630 български граждани. Подписката беше събрана за изключително кратко време – в цялата страна, което позволи на НОВА АЛТЕРНАТИВА да е сред първите три партии, подали заявление за участие в изборите.

Николай Цонев в Пазарджик

Според председателя на „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ Николай Цонев, бивш министър на отбраната, новият кабинет е също толкова некомпетентен както и предходния. Пред симпатизанти и членове на партията в препълнената зала на Младежкия дом в Пазарджик Цонев начерта основните приоритети в програмата на партията. Подробности по темата прочетете ТУК

Николай Цонев в „Денят отблизо“ по БНТ

Участие на Николай Цонев в „Денят отблизо“ по БНТ. Повод бе проведения Национален студентски форум в НДКна 13.03.2013 г. Основните теми на разбовор са проблемите на студентите и на висшето образование в България.

„Нова Алтернатива“ – дискусия

ПП „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ инициира дискусия по политиката за развитие на земеделието през новия програмен период 2014-2020 г.

Заедно за честни избори 2013

Експертите на НОВА АЛТЕРНАТИВА Камелия Нейкова, Снежана Димитрова и Боян Кутевски взеха участие в първата среща на инициативата“ Заедно за честни избори 2013″, организирана от вестник „Свободен народ“, подкрепена от над 30 опозиционни партии, граждански движения и организации. Пред участниците на срещата беше представена позицията и конкретните предложения на НОВА АЛТЕРНАТИВА за наложителните промени в Изборния кодекс, за да се гарантират честни избори. Като изключително важно беше посочено, че трябва да има прозрачен преброителен процес и изчистване на избирателните списъци от „фантоми“. НОВА АЛТЕРНАТИВА не веднъж алармира, че е абсурдно в избирателните списъци да попада над 90% от българското население.

Здравеопазването, трансплантациите и лекарствената политика.

За последните 3 години от управлението на ГЕРБ извършените трансплантации у нас са общо 100 на брой. За сравнение – във Франция, Германия и Испания, само за 2009-а година са извършени по 300 такива операции във всяка една от тези държани. Към края на 2012-а година в същите европейски страни вече се извършват по 1000 трансплантации годишно. Там има разработена система и трансплантациите са рутинни процедури. В нашата страна няма система за намиране на донори, а от няколко години има „система“ за нанасяне на вреда върху трансплантираните пациенти. „НОВА АЛТЕРНАТИВА“ задава въпроса – правят ли се наистина трансплантации в България? Подробности по темата вижте във видеото или прочетете тук

Пресконференция на Нова Алтернатива

На 08.10.2012 г. се състоя първата пресконференция на партия „Нова Алтернатива“. В нея участваха Николай Цонев – председател, Камелия Нейкова – заместник-председател, Теодор Одрински – финансист и член на Изпълнителния съвет и Йорданка Бачева – икономист и председател на Контролната комисия. Темите бяха:
Кой има интерес от състаряването на армията и демотивацията на младите военни?
Какви са уловките в промените за пенсиониране на военните?
Кой е във финансова криза – българският данъкоплатец или управляващият кабинет?

Сайта не носи отговорност за написаните коментари